Economia informala si transformare sociala in Romania

Economia informala si transformare sociala in Romania

Editura Paideia
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Economia informala si transformare sociala in Romania

Nu poti intelege societatea romaneasca fara a intelege economia informala a tarii. In special, cei care cred intr-o societate justa, o societate care nu e caracterizata la scara larga de excluziune sociala, trebuie sa ia nota de structura si dinamica economiei informale, in care activeaza o mare parte din forta de munca a Romaniei.

(...)

Cartea nu incearca sa ofere retete pentru o noua abordare a sectorului economiei informale din Romania. Ea cauta doar sa inteleaga cum stau lucrurile. Dar, in acest fel, ofera o baza esentiala pentru orice strategie de incluziune sociala. Speram ca aceasta carte sa beneficieze de atentia pe care o merita, atat a cercetatorilor, cat si a decidentilor politici.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Economia informala si transformare sociala in Romania", publicata in 2 categorii, Economie / Economie mondiala, Istorie / Istoria romanilor, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 31.12.2017. A fost scrisa de coord. Rainer Neef, Manuela Sofia Stanculescu, Philippe Adair, si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Economia informala si transformare sociala in Romania prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Economia informala si transformare sociala in Romania" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Economia informala si transformare sociala in Romania

Produse similare si recomandari

Control Managerial
Aurelian Simionescu, Florian Buse, Bud Nicolae , Ion Purcaru Stamin
35.00 RON
Macroeconomie
Cristian Socol
22.00 RON
Auditul extern in domeniul public
Ovidiu Ispir
32.00 RON
Eurosistemul - o tensiune arhitecturala a convergentei
Radu Golban, Grigore Silasi
40.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Economia informala si transformare sociala in Romania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

coord. Rainer Neef

Deocamdata in afara de "Economia informala si transformare sociala in Romania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului coord. Rainer Neef.

Manuela Sofia Stanculescu

Pe langa "Economia informala si transformare sociala in Romania", autorul Manuela Sofia Stanculescu a publicat si Sarac lipit, caut alta viata.

Philippe Adair

Deocamdata in afara de "Economia informala si transformare sociala in Romania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Philippe Adair.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter