Ecluza nr. 1

Ecluza nr. 1

Editura Polirom
19,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Maigret

Recenzie Ecluza nr. 1

Dupa o seara stropita din belsug cu bautura, in drum spre slepul sau, mos Gassin cade in apa, fiind salvat in ultima clipa de la inec. In timp ce batrinul e scos din apa, un alt om pe cale sa se inece se agata de el. E patronul sau, Ducrau, care a primit o lovitura de cutit in spate si a fost aruncat in canal. Scapat din ghearele mortii, acesta cere interventia politiei.

Imediat dupa declansarea anchetei, comisarul Maigret intuieste ca se afla in fata unei drame in care un rol important il joaca fiica lui Gassin, Aline, impreuna cu fiul ei, despre care mai toata lumea din Charenton crede ca ii este de fapt frate. Lucrurile se complica si mai mult cind fiul lui Ducrau se sinucide, lasind o scrisoare in care marturiseste ca si-a injunghiat tatal...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ecluza nr. 1", publicata in 3 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura franceza, Beletristica / Romane politiste, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Georges Simenon si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Ecluza nr. 1 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ecluza nr. 1" este de 19.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2689-2
Pagini: 192
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ecluza nr. 1

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ecluza nr. 1. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Georges Simenon

Georges Simenon a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Cainele galben, Craciunul lui Maigret, Maigret calatoreste, Maigret isi pierde cumpatul, Maigret si fantoma, Maigret si hotul lenes, Maigret si informatorul, Maigret si vagabondul, Pietr Letonul, Pivnitele hotelului Majestic, Prietenul meu Maigret, Rabdarea lui Maigret.

Maigret

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter