Echilibrul energetic si obezitatea

Echilibrul energetic si obezitatea

Editura All
69.90 66.41 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Echilibrul energetic si obezitatea

Epidemiologia obezitatii arata ca traim intr-o perioada paradoxala: pe de o parte, se afirma ca scad productiile alimentare si ca oamenii nu mai au cu ce sa se hraneasca, iar pe de alta parte, in toate tarile lumii creste prevalenta obezitatii.

Aceasta lucrare incearca sa arate de ce oamenii cresc anormal de mult in greutate, care sint parametrii normali ai unui organism uman si ce se poate face pentru a trata (uneori si preveni) supraponderea si obezitatea. Cuprinde trei parti:

Partea I, Bazele metabolice ale tulburarilor consumului energetic, are doua capitole: Fiziologia si fiziopatologia consumului energetic si Fiziologia si fiziopatologia tesutului adipos, in care se prezinta elemente bazale pentru a intelege ce se intimpla cu metabolismele glucidic, lipidic si proteic in celula grasa, precum si in alte tesuturi "energetice" (ficat, creier, muschi).

Partea a II-a, Reglarea neuroendocrina a foamei si satietatii, trateaza despre modul in care apare foame si relatia ei cu satietatea si satierea. Integrarile se petrec la nivel hipotalamic, mai ales. In aceste capitole sint prezentati cei mai cunoscuti hormoni cu actiune asupra raportului energetic.

Aceste doua prime parti constituie baza intelegerii mecanismelor de tratament in obezitate.

Partea a III-a, Obezitatea: definitii, diagnostic si tratament, prezinta aspectele clinice ale problemei. In capitolul de definire sint prezentate si cauzele obezitatii, raspindirea ei in lume (epidemiologia). Un capitol esential este cel de analiza a dimensiunilor corpului si de prezentare a metodologiei de analiza a raporturilor dintre diferitele tesuturi din organism, cu precadere a raportului dintre masa slaba (musculara) si cea grasa (tesutul adipos.

Cartea "Echilibrul energetic si obezitatea" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Sanatate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Dan Peretianu si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Echilibrul energetic si obezitatea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Echilibrul energetic si obezitatea" este de 66.405 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 9789735719319
Pagini: 500
Format: 17 x 23
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Echilibrul energetic si obezitatea

Produse similare si recomandari

Skinny bitch
Rory Freedman, Kim Barnouin
19.90 RON
Sa intelegem alergiile
Joanne Clough
18.50 8.00 RON
Alcoolul si problemele consumului de alcool
Jonathan Chick
18.50 8.00 RON
Alimentatia si nutritia
Joan Webster-Gandy
18.50 8.00 RON
Sauna. Desfatare pentru minte si trup
Chris Schreiber, Jerry Goldberg
39.90 RON
Clinica Mayo
Dr. Scott C. Litin
199.00 RON
Dieta pentru reducerea colesterolului
Catherine Jones
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Echilibrul energetic si obezitatea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dan Peretianu

Deocamdata in afara de "Echilibrul energetic si obezitatea", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dan Peretianu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter