Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri

Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri

Editura Teora
9,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri

Colectie: Bucatarie Traditionala

Despre autor
Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania.
Prefata
Lucrarea Dulciuri si prajituri a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gastronomic, bine structurat, care cuprinde o gama larga de retete practice si simple. Cei interesati vor gasi in aceasta carte numeroase moduri de preparare a mancarurilor, care pot fi realizate in timp relativ scurt si cu efort minim. n lupta zilnica cu rutina din alimentatie, pentru cei interesati cartea constituie un adevarat ghid.
Cu aceasta lucrare Nicolae Olexiuc se evidentiaza inca o data ca un bun si profund cunoscator al gastronomiei, rezultat al experientei capatate in cei peste 60 de ani de activitate in domeniul artei culinare insotita de lansarea a peste 30 de titluri de lucrari de specialitate.
Varietatea preparatelor culinare prezentate in lucrarea de fata va satisface cele mai pretentioase gusturi, va oferi multora dintre dumneavoastra, de la cei neinitiati la cei cu oarecare practica in domeniul gastronomiei, un instrument util de lucru. Arta gastronomica nu se rezuma numai la a sti sa gatesti sau a manca bine; acest univers al alimentatiei merita explorat cu interes, imaginatie si inventivitate. Iar autorul cartii de fata contribuie la realizarea acestui deziderat.
Pofta buna!
Cuprins
Dulciuri si prajituri din aluat dospit cu drojdie de bere
Dulciuri si prajituri din aluat de foi de placinta, aluaturi fragede si foitaj
Prajituri din coca oparita (coji)
Prajituri din aluat sfaramicios
Chec, pandispan, rulada, turta dulce etc.
Dulciuri diverse, mereng
Componente pentru torturi si alte prajituri
Blaturi si foi de tort
Torturi
Creme pentru torturi si fondant (serbet)
Glazuri
Siropuri pentru prajituri
Jeleuri
Creme-spuma si sosuri dulci
Creme-spuma
Sosuri dulci
Bauturi
Bauturi nealcoolice
Bauturi alcoolice
Siropuri
Compoturi
Compoturi pentru consum imediat
Compoturi pentru iarna
Spume de fructe
Fructe confiate si glasate
Marmelada si gem
Dulceturi
nghetate
Index

Cartea "Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Olexiuc Colea si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri" este de 9.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri

Produse similare si recomandari

Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON
Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
PATISERIE – COFETARIE
Claudiu Voda
12.60 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON
500 retete placinte si tarte
Rebecca Baugniet
29.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Retetele lui Colea - carte de bucate: dulciuri si prajituri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Olexiuc Colea

Nicolae Olexiuc Colea a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Carte de bucate : 1.200 retete, Ghid culinar turistic, Porcul : Taiere, conservare, retete culinare, Preparate culinare reci, Retetele lui colea, Retetele lui Colea - carte de bucate, Retetele lui Colea - carte de bucate : preparate din oua, Retetele lui Colea - carte de bucate : preparate din peste, Retetele lui Colea - carte de bucate : supe, ciorbe si borsuri, Retetele lui Colea - carte de bucate: aperitive, Retetele lui Colea - carte de bucate: preparate din carne, Retetele lui Colea - carte de bucate: preparate din carne de pasare, Retetele lui Colea - carte de bucate: salate si sosuri, Retetele lui Colea - preparate din legume fara carne.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter