Cele mai frumoase povesti - DVD nr. 11 - Hansel si Gretel

Cele mai frumoase povesti - DVD nr. 11 - Hansel si Gretel

Editura Erc Press
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cele mai frumoase povesti - DVD nr. 11 - Hansel si Gretel

O colectie magica de povesti pe DVD. Patrunde in lumea fantastica a printilor si printeselor, a magilor si a animalelor vorbitoare. Cele mai frumoase povesti clasice se regasesc acum intr-o noua colectie de la Erc Press. Pachetul contine cartea cu povestea in imagini si textul adaptat si DVD-ul cu desenul animat. Nu rata aceasta colectie multasteptata ce va cuprinde 26 de titluri si vei avea ocazia sa patrunzi in minunata lume a povestilor, a magiei!

Cartea "Cele mai frumoase povesti - DVD nr. 11 - Hansel si Gretel" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Povesti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Cele mai frumoase povesti - DVD nr. 11 - Hansel si Gretel prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cele mai frumoase povesti - DVD nr. 11 - Hansel si Gretel" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Cele mai frumoase povesti - DVD nr. 11 - Hansel si Gretel

Produse similare si recomandari

Povesti
Ion Creanga
9.00 RON
Scufita Rosie
Fratii Grimm
8.00 RON
Buzunarul cu povesti. Volumul I
Raluca Popescu
5.00 RON
Cenusareasa
Charles Perrault
6.00 RON
Croitorasul cel viteaz
Fratii Grimm
6.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cele mai frumoase povesti - DVD nr. 11 - Hansel si Gretel. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter