Dupa Sodoma

Dupa Sodoma

Editura Polirom
27,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: FICTION LTD

Recenzie Dupa Sodoma

Dupa o tinerete libertina si aventuroasa, Thomas, profesor de etica in Copenhaga, incepe sa fie preocupat de descendenta sa. Donator, cindva, pentru o clinica specializata in fecundari in vitro, vrea sa-si vada copiii —unii, poate, deja tineri adulti.

Identitatea lor, ascunsa in memoria calculatoarelor clinicii, nu poate ramine la nesfirsit o taina pentru Thomas, care porneste sa-i caute. Pe fundalul ratacirilor eroului intr-o lume care, prizoniera a sexului si placerii, ar avea nevoie de un nou potop purificator, romanul ne vorbeste despre identitatea profunda a individului, realitatea cuplului si sensul sexualitatii.

Cartea "Dupa Sodoma" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Alexandru Ecovoiu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Dupa Sodoma prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dupa Sodoma" este de 27.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2731-8
Pagini: 272
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dupa Sodoma

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dupa Sodoma. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandru Ecovoiu

Alexandru Ecovoiu a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Cei trei copii : Mozart, Ordinea, Saludos, Sigma, Statiunea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter