Dune (Hardcover)

Dune (Hardcover)

Editura Nemira
89,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Nautilus SF, Frank Herbert

Recenzie Dune (Hardcover)

„Cel mai important roman SF din toate timpurile. Este convingător, puternic, genial.“ - Robert A. Heinlein

„Un unicat în literatura science fiction… Nu se compară cu nimic, poate numai cu Stăpânul inelelor.“ - Arthur C. Clarke

„În străfundul inconstientului său, omul are întipărită nevoia de a descifra universul în termenii logicii. Numai că universul real este întotdeauna cu un pas înaintea logicii.“ - Frank Herbert

Triumf suprem al imaginaţiei, acţiunea romanului cu care se deschide seria Dune, vândută în milioane de exemplare în lumea întreagă, se desfăşoară pe planeta Arrakis, unde Paul Atreides se va transforma în misteriosul Muad’Dib. Eroul se va răzbuna pe cei care i-au trădat familia si va împlini cel mai vechi si cel mai arzător vis al omenirii.

Combinaţie uimitoare de aventură, spirit mistic si forţă vizionară, prima carte din cea mai importantă serie din literatura SF este o lectură obligatorie pentru cititorii de toate vârstele.

Cartea "Dune (Hardcover)" a fost publicata in categoria SF / Frank Herbert si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Frank Herbert si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Dune (Hardcover) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dune (Hardcover)" este de 89.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-579-359-0
Pagini: 816
Format: 15 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: dune , frank herbert

Pret Dune (Hardcover)

Produse similare si recomandari

Dune
Frank Herbert
39.50 29.90 RON
Copiii Dunei
Frank Herbert
29.50 21.90 RON
Canonicatul Dunei
Frank Herbert
35.00 RON
Mantuitorul Dunei
Frank Herbert
19.50 14.90 RON
Pandora. Efectul Lazar
Bill Ransom, Frank Herbert
29.90 22.90 RON
Pandora. Factorul inaltare
Bill Ransom, Frank Herbert
25.11 RON
Dune (Hardcover)
Frank Herbert
89.90 RON
Mantuitorul Dunei (Hardcover)
Frank Herbert
42.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dune (Hardcover). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Frank Herbert

Frank Herbert a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Canonicatul Dunei, Copiii Dunei, Dune, Ereticii Dunei, Imparatul zeu al Dunei, Mantuitorul Dunei, Mantuitorul Dunei (Hardcover), Pandora. Efectul Lazar, Pandora. Factorul inaltare, Pandora. Incidentul Iisus.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter