Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra

Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra

Editura For You
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra

Cartea "Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Neale Donald Walsch si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra

Produse similare si recomandari

Camino
Shirley MacLaine
8.50 RON
Emisari luminii
James F. Twyman
9.00 RON
Realitatea ultima
Nisargadatta Maharaj
12.00 RON
Reuninea
William Gammill
15.03 RON
Vindecarea spontana a credintei
Gregg Braden
27.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Acasa cu Dumnezeu intr-o viata care nu se sfarseste niciodata, Cand totul se schimba, schimba totul : In vremuri tulburi, o cale catre pace, Ce vrea Dumnezeu : Un raspuns fundamental la cea mai mare intrebare a omenirii, Comuniune cu Dumnezeu, Mic tratat despre viata : Manualul utilizatorului, Momente de gratie, Prietenie cu Dumnezeu, Cei ce aduc lumina, Comunicare cu Dumnezeu, Conversatii cu Dumnezeu - vol 1,2,3, Conversatii cu Dumnezeu pentru adolescenti si parinti, Dumnezeu si minunile din viata noastra, O conversatie cu Dumnezeu. Noile revelatii, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter