Dulciuri servite la ceai sau cafea

Dulciuri servite la ceai sau cafea

Editura Tehnica
5,39 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dulciuri servite la ceai sau cafea

ISBN: 973-31-1312-3
Aparitie: 1999

Lucrarea cuprinde peste 1600 retete de dulciuri care pot fi servite la o ceasca de ceai sau cafea. Cartea este utila atat gospodinelor, indiferent de experienta lor, cat si celor din domeniul alimentatiei publice, din restaurante, cofetarii, cantine, etc

Cartea "Dulciuri servite la ceai sau cafea" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Liana Parjol Savulescu, Denisa Parjol Savulescu, si a fost publicata de editura Tehnica. Se poate cumpara cartea Dulciuri servite la ceai sau cafea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dulciuri servite la ceai sau cafea" este de 5.39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Dulciuri servite la ceai sau cafea

Produse similare si recomandari

Deserturi cu fructe
Larousse
32.99 RON
Dulciuri cu ciocolata
Colette Hanicotte
32.99 RON
Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON
Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON
500 retete dulciuri cu ciocolata
Lauren Floodgate
44.10 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dulciuri servite la ceai sau cafea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Liana Parjol Savulescu

Pe langa "Dulciuri servite la ceai sau cafea", autorul Liana Parjol Savulescu a publicat si Bucatarie internationala. Editia a doua, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Denisa Parjol Savulescu

Pe langa "Dulciuri servite la ceai sau cafea", autorul Denisa Parjol Savulescu a publicat si Bucatarie internationala. Editia a doua, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter