Dulciuri pentru sarbatori : traditionale, aniversari, ocazii speciale

Dulciuri pentru sarbatori : traditionale, aniversari, ocazii speciale

Editura Meteor Press
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dulciuri pentru sarbatori : traditionale, aniversari, ocazii speciale

Romanii sunt un popor profund credincios, de aceea si sarbatorile religioase, in special Craciunul, Pastele, Inaltarea, Rusaliile, zilele sfintilor, hramurile bisericilor ocupa un loc important in viata lor. La fel de importante sunt si sarbatorile specifice fiecarei familii sau individ: nunti, aniversari, diferite evenimente (absolviri, reusite, inaugurari etc).

Toate aceste evenimente, religioase sau laice, sunt sarbatorite, de obicei, prin reuniuni familiale, cu prieteni sau colegi, mai ale cu preparate specifice evenimentului.

Orice masa festiva se incheie cu platouri de deserturi frumos aranjate, frumos colorate, frumos ornate, dar mai ales delicioase. Cartea contine retete de fursecuri, prajituri, tarte, placinte, cozonaci, pasca, inghetate, torturi si bauturi festive. Mireasma sublima a cozonacilor insoteste obligatoriu Craciunul si Pastele la toti romanii. Sarbatoarea pascala aduce in plus traditionala pasca, cu umpluturile delicioase. Torturile – etajate sau simple, cu ciocolata sau cu frisca, cu fructe sau cu crema – sunt nelipsite de la nicio masa festiva.

Toate preparatele, dar cu deosebire deserturile, sunt mai intai „mancate din ochi” si abia apoi intervin si celelalte simturi. De aceea autorii ofera multe sugestii pentru decorare si sfaturi practice, astfel incat cele mai spectaculoase deserturi de casa sa devina cu adevarat accesibile tuturor.

"Tort de pere 16 felii - 60 de minute plus timpul de răcire şi coacere Ingrediente şi cantităţi: Blatul: 200g faină superioară 000 Titan; 1 gălbenuş; 3 linguri zahăr; 200 g unt (sau margarina);..." Continuare...

"Clătite cu îngheţată şi fructe marinate 6 porţii - 45 de minute plus timpul de repaus şi coacere Ingrediente şi cantităţi: Clătitele: 3 ouă; 150 g făină superioară 000 Titan;..." Continuare...

Cartea "Dulciuri pentru sarbatori" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Elisabeta Iorga, Marius Iorga, si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Dulciuri pentru sarbatori prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dulciuri pentru sarbatori" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-570-6
Pagini: 144
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dulciuri pentru sarbatori : traditionale, aniversari, ocazii speciale

Produse similare si recomandari

Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON
Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON
500 retete placinte si tarte
Rebecca Baugniet
29.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dulciuri pentru sarbatori : traditionale, aniversari, ocazii speciale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Elisabeta Iorga

Elisabeta Iorga a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Preparate de post...putin altfel, Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene.

Marius Iorga

Marius Iorga a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Preparate de post...putin altfel, Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter