Dulciuri de casa - Ghidul Gastronomic al Romaniei editia a VI - a

Dulciuri de casa - Ghidul Gastronomic al Romaniei editia a VI - a

36,24 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dulciuri de casa - Ghidul Gastronomic al Romaniei editia a VI - a

Arta culinara romaneasca, in ceea ce priveste dulciurile, nu are o traditie foarte indelungata.

In aceasta carte veti gasi reţete din aproape toate categoriile şi pentru toate gusturile. Cartea este structurată în aşa fel încât sa va puteti orienta cu uşurinţă prin numărul mare de reţete, care mai de care mai atrăgătoare.

Veti putea alege să preparatii o prăjitură simplă, ori una mai complicată. Sau veti fi atrasă de un dulce tradiţional românesc ori de unul al minorităţilor etnice care trăiesc alături de noi.

De asemenea, sunt prezentate câteva reţete internaţionale celebre şi poveştile lor.

Cartea "Dulciuri de casa - Ghidul Gastronomic al Romaniei editia a VI - a" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Valentina Iordan si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Dulciuri de casa - Ghidul Gastronomic al Romaniei editia a VI - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dulciuri de casa - Ghidul Gastronomic al Romaniei editia a VI - a" este de 36.24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-513-126-2
Pagini: 222
Format: 19 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dulciuri de casa - Ghidul Gastronomic al Romaniei editia a VI - a

Produse similare si recomandari

Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON
Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dulciuri de casa - Ghidul Gastronomic al Romaniei editia a VI - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Valentina Iordan

Valentina Iordan a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Ghidul gastronomic al Romaniei : Bucataria moderna, Ghidul Gastronomic al Romaniei : Bucataria traditionala, Ghidul gastronomic al Romaniei - Bucataria comunitatilor etnice, Ghidul meniurilor : Italia, Ghidul meniurilor : Grecia, Ghidul meniurilor : Croatia, Ghidul meniurilor : Franta, Ghidul meniurilor - Bulgaria, Ghidul meniurilor : Germania.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter