Dulciuri care nu ingrasa

Dulciuri care nu ingrasa

4,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dulciuri care nu ingrasa

Nimeni nu rezista ispitelor dulci! Tineti la silueta? Va propunem excelente retete de dulciuri care nu ingrasa. Si, surpriza! Salatele de fructe, prajiturile cu miere sau cu zaharina, aluaturile usoare sunt foarte simplu de preparat.

Cartea "Dulciuri care nu ingrasa" a fost publicata in categoria Arta culinara / Prajituri si dulciuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Elisabeta Iorga si a fost publicata de editura Cartea de Buzunar. Se poate cumpara cartea Dulciuri care nu ingrasa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dulciuri care nu ingrasa" este de 4.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Dulciuri care nu ingrasa

Produse similare si recomandari

Retete pentru deserturi
Flame Tree
19.99 RON
Ciocolata
Roxana Melnicu
5.90 RON
Torturi rapide
Elisabeta Iorga
4.50 RON
Prajituri ardelenesti
Nicoleta Baciu, Marina Cristea
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dulciuri care nu ingrasa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elisabeta Iorga

Elisabeta Iorga a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Bucatarie rapida, Deserturi rapide de vara, Mese festive, Povesti dovlecesti, Preparate din carne de pui, Retete pentru copii de gradinita, Retete pentru petrecerile copiilor, Gustari si aperitive, Inghetate, Petreceri cu bufet rece, Torturi rapide, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter