Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu

Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu

Editura Niculescu
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu

Romanul Drum spre niciunde. O călătorie cu fiul meu al lui Martin Vopěnka descrie o călătorie emoţionantă a tatălui şi a fiului care şi-a pierdut recent mama. De fapt este vorba despre un jurnal de călătorie dublu, în care pe fundalul descrierii unor ţări străine (Grecia, Italia, Bulgaria) şi al întâmplărilor pline de peripeţii prin care trec cei doi, are loc o introspecţie în sufletul uman. Drumul spre niciunde, care nu are un scop precis şi nu se sfârşeşte odată cu terminarea vacanţei, atinge momentul culminant în România.

Nu este un lucru întâmplător, deoarece Martin Vopěnka s-a inspirat din atmosfera munţilor din România şi în alte două cărţi anterioare. De data aceasta, scriitorul îi lasă pe cei doi eroi să ajungă aici pentru a-i supune celui mai greu examen. După ce tatăl, un om de afaceri de succes, îl lasă pe Benjamin într-o gospodărie ţărănească din munţi (undeva în Carpaţii Meridionali sau Apuseni) pentru a se întoarce să-şi recupereze maşina, el nici măcar nu bănuieşte că această despărţire va fi una dramatică. Dar, în această împrejurare, descoperă adevăratele valori umane şi forţa speranţei şi a iubirii, care nu trebuie să te părăsească nici în cele mai grele situaţii.

Cartea "Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Martin Vopenka si a fost publicata de editura Niculescu. Se poate cumpara cartea Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-748-669-1
Pagini: 302
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Martin Vopenka

Deocamdata in afara de "Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Martin Vopenka.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter