Dreptul Uniunii privind afacerile : Caiet de seminar

Dreptul Uniunii privind afacerile : Caiet de seminar

12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dreptul Uniunii privind afacerile : Caiet de seminar

Cartea "Dreptul Uniunii privind afacerile" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept comunitar si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Anca Ileana Dusca, Loredana Belu, si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Dreptul Uniunii privind afacerile prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dreptul Uniunii privind afacerile" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 978-973-127-642-7
Pagini: 130
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dreptul Uniunii privind afacerile : Caiet de seminar

Produse similare si recomandari

Ghidul Parlamentului European
Adrian Liviu Ivan
10.00 RON
Introducere in dreptul Uniunii Europene 2011
Roxana Mariana Popescu
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dreptul Uniunii privind afacerile : Caiet de seminar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Anca Ileana Dusca

Pe langa "Dreptul Uniunii privind afacerile : Caiet de seminar", autorul Anca Ileana Dusca a publicat si Drept comunitar al afacerilor.

Loredana Belu

Deocamdata in afara de "Dreptul Uniunii privind afacerile : Caiet de seminar", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Loredana Belu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter