Dreptul muncii. Curs universitar

Dreptul muncii. Curs universitar

Editura Hamangiu
55,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carte universitara

Recenzie Dreptul muncii. Curs universitar

Cursul de fata isi propune sa evidentieze modificarile aduse institutiilor reglementate de Codul muncii, dar si analiza stiintifica a acestora in contextul amplelor modificari suferite de intreaga legislatie in domeniu, inclusiv actele normative subsecvente (ordine, instructiuni si norme de aplicare etc.).

Pentru o mai buna si eficienta intelegere, materialul supus cercetarii a fost structurat, in principal, pe scheletul folosit de legiuitor in redactarea Codului muncii, republicat, urmand succesiunea reglementarii institutiilor stabilita de acest act normativ. Astfel, dupa o scurta introducere in materie, partea a doua trateaza pe larg dreptul individual al muncii, cu prezentarea detaliata a contractului individual de munca, in cea de-a treia parte este analizat dreptul colectiv al muncii, cu principalele sale institutii – contractul colectiv de munca si dialogul social –, iar ultima parte a lucrarii a supus analizei raspunderea juridica in dreptul muncii sub toate formele sale – disciplinara, patrimoniala, contraventionala si penala –, Inspectia Muncii si jurisdictia muncii.

Prin datele si informatiile de actualitate pe care le contine, cartea reprezinta un instrument de studiu si de lucru eficient si, in acelasi timp, indispensabil pentru toti cei interesati, necesar deopotriva studentilor facultatilor de drept si de administratie publica, dar si specialistilor – consilieri juridici, avocati, magistrati, mediatorii conflictelor de munca, precum si celor din domeniul managementului resurselor umane ai agentilor economici sau din institutiile bugetare.

Cartea "Dreptul muncii. Curs universitar" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Dreptul muncii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Ioan Ciochina-Barbu si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Dreptul muncii. Curs universitar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dreptul muncii. Curs universitar" este de 55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-522-678-4
Pagini: 432
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dreptul muncii. Curs universitar

Produse similare si recomandari

Dreptul transporturilor
Cristina Stanciu
34.90 RON
Legislatia pensiilor
coord. Luminita Dima
11.90 RON
Codul muncii. Comentariu pe articole. Volumul II
Alexandru Athanasiu, Magda Volonciu, Luminita Elena Dima, Oana Ileana Cazan
89.90 RON
Tratat de dreptul muncii
Alexandru Ticlea
99.00 RON
Circulatia fortei de munca in spatiul economic european
Andrei Dobrescu, Ioana Grigorescu, Mihai Berinde
24.00 RON
Codul muncii
Alexandru Athanasiu, Oana Ileana Cazan, Dima Luminita
79.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dreptul muncii. Curs universitar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioan Ciochina-Barbu

Deocamdata in afara de "Dreptul muncii. Curs universitar", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ioan Ciochina-Barbu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter