Dreptul la mostenire in Noul Cod civil

Dreptul la mostenire in Noul Cod civil

Editura C. H. Beck
64,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Manuale Beck

Recenzie Dreptul la mostenire in Noul Cod civil

Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, intrată în vigoare la data de 1 octombrie 2011, conferă dreptului de a moşteni o nouă configuraţie.

Cunoaşterea şi înţelegerea sensului noii reglementări în această materie vor contribui substanţial la creşterea calităţii actului de justiţie. Alături de cei care înfăptuiesc justiţia, sunt interesaţi de cunoaşterea dispoziţiilor noului Cod civil în materia dreptului de a moşteni, de asemenea, partenerii justiţiei, teoreticienii dreptului, notarii publici, funcţionarii publici cu atribuţii în acest domeniu, studenţii specializărilor Drept şi Administraţie publică.

În egală măsură, prezintă utilitate practică şi cunoaşterea dispoziţiilor Codului civil de la 1864, întrucât acestea sunt aplicabile, în virtutea principiului tempus regit actum, moştenirilor deschise anterior datei de 1 octombrie 2011.

În scopul de a veni în ajutorul celor interesaţi, în lucrarea de faţă sunt analizate comparativ instituţiile dreptului succesoral, prin raportare la ambele acte normative menţionate şi sunt relevate de o manieră foarte clară noutăţile aduse de Legea nr. 287/2009, prin inserarea unor „inventare ale noutăţilor”.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Dreptul la mostenire in Noul Cod civil", publicata in 2 categorii, Drept si legislatie / Coduri, Drept si legislatie / Drept civil, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ilioara Genoiu si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Dreptul la mostenire in Noul Cod civil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dreptul la mostenire in Noul Cod civil" este de 64.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-18-0004-9
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dreptul la mostenire in Noul Cod civil

Produse similare si recomandari

Mostenirea legala. In Noul Cod Civil
Veronica Stoica, Laurentiu Dragu
29.00 RON
Codul penal (Legea nr. 286/2009)
prof. univ. dr. Valerian Cioclei
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dreptul la mostenire in Noul Cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ilioara Genoiu

Pe langa "Dreptul la mostenire in Noul Cod civil", autorul Ilioara Genoiu a publicat si Drept succesoral, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter