Dreptul – fenomen complex al vietii sociale

Dreptul – fenomen complex al vietii sociale

Editura Hamangiu
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dreptul – fenomen complex al vietii sociale

In domeniul dreptului s-a scris mult si, in general, bine. S-a scris, insa, aproape exclusiv la nivelul specialistului, la nivelul celor pentru care dreptul, stiinta dreptului, reprezinta o preocupare constanta.

Prezenta lucrare este un eseu despre drept. Se doreste a fi o scriere menita sa contribuie la cunoasterea realitatii juridice ca fenomen social si este destinata celor care, fara a fi juristi, inteleg sau isi doresc sa patrunda spiritual dreptului.

Cartea "Dreptul – fenomen complex al vietii sociale" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Mihail Albici si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Dreptul – fenomen complex al vietii sociale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dreptul – fenomen complex al vietii sociale" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 978-606-522-673-9
Pagini: 180
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dreptul – fenomen complex al vietii sociale

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Procedurile de preventie a insolventei
Arin Octav Stanescu, Simona Maria Milos, Otilia Doina Milu, Stefan Dumitru
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dreptul – fenomen complex al vietii sociale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihail Albici

Pe langa "Dreptul – fenomen complex al vietii sociale", autorul Mihail Albici a publicat si Despre drept si stiinta dreptului : Editia a II - a, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter