Dreptul familiei. Editia 7

Dreptul familiei. Editia 7

Editura C. H. Beck
59,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

In reglementarea Noului Cod civil!
Colectia: Curs universitar

Recenzie Dreptul familiei. Editia 7

„Nevoia elaborării unui nou curs de dreptul familiei a fost determinată, evident, de adoptarea şi intrarea în vigoare de la 1 octombrie 2011 a Noului Cod civil, care include de această dată şi reglementările privitoare la căsătorie şi familie.
Configuraţia juridică a multor instituţii care privesc familia este în bună măsură schimbată, cu importante consecinţe practice pentru viaţa de fiecare zi.
Prezentul curs, destinat în primul rând studenţilor de la facultăţile de drept, dar şi practicienilor dreptului, având la bază o primă lectură a noilor reglementări, analizează şi explică sensul acestora şi, pe cât se poate prefigura, consecinţele practice pentru cei vizaţi.

Este desigur un început, căci desluşirea corectă şi adâncită a textelor mai are nevoie de timp şi de confruntarea cu practica.
Nu în ultimul rând, sunt prezentate unele inadvertenţe în redactarea prevederilor legale, este semnalată lipsa de conciziune şi precizie şi sunt efectuate şi propuneri de îmbunătăţire a conţinutului lor.

Nădăjduim că va fi de folos pentru pregătirea studenţilor de la facultăţile de drept şi cercetătorilor interesaţi de acest domeniu al dreptului.” - Alexandru Bacaci

Cartea "Dreptul familiei. Editia 7" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Dreptul familiei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Alexandru Bacaci, Cristina Codruta Hageanu, Viorica Claudia Dumitrache, si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Dreptul familiei. Editia 7 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dreptul familiei. Editia 7" este de 59.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 31 ianuarie 2012
ISBN: 978-606-18-0000-1
Pagini: 368
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dreptul familiei. Editia 7

Produse similare si recomandari

Dreptul familiei
Bacaci Alexandru, Dumitrache Viorica Claudia, Hageanu Cristina Codruta
54.90 RON
Studii de dreptul familiei
Bodoasca Teodor
15.30 RON
Dreptul familiei. Editia 2
Florian Emese
59.90 RON
Dreptul familiei. Editia a V - a
Dan Lupascu, Ioana Padurariu
45.00 RON
Codul familiei roman adnotat
Florin Ciutacu
18.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dreptul familiei. Editia 7. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Alexandru Bacaci

Deocamdata in afara de "Dreptul familiei. Editia 7", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alexandru Bacaci.

Cristina Codruta Hageanu

Deocamdata in afara de "Dreptul familiei. Editia 7", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cristina Codruta Hageanu.

Viorica Claudia Dumitrache

Deocamdata in afara de "Dreptul familiei. Editia 7", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Viorica Claudia Dumitrache.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter