Drept social european

Drept social european

Editura C. H. Beck
24,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Drept social european

Lucrarea este alcatuita din grile teoretice si studii de caz. Studiile de caz selectate prezinta, pe larg, problemele teoretice si practice specifice dreptului social european, contribuind la cunoasterea interpretarilor date reglementarilor elaborate de Uniunea Europeana si de Consiliul Europei, prin Curtea de Justitie a Uniunii Europene si prin Comitetul European pentru Drepturile Sociale, si la aplicarea corecta si unitara a acestora.

Cartea "Drept social european" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept comunitar si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Ana-Maria Vlasceanu, Cristina Casian, si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Drept social european prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Drept social european" este de 24.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-18-0056-8
Pagini: 120
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: drept social

Pret Drept social european

Produse similare si recomandari

Drept social european
Ana-Maria Vlasceanu, Cristina Casian
24.90 RON
Dreptul Uniunii Europene. Editia 3
Gilbert Gornig, Ioana Eleonora Rusu
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Drept social european. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ana-Maria Vlasceanu

Deocamdata in afara de "Drept social european", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ana-Maria Vlasceanu.

Cristina Casian

Deocamdata in afara de "Drept social european", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cristina Casian.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter