Drept procesual penal. Partea speciala : 2012

Drept procesual penal. Partea speciala : 2012

32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: II. Cursuri universitare

Recenzie Drept procesual penal. Partea speciala : 2012

Realizată într-o manieră Ştiinţifică foarte clară şi concisă, lucrarea Drept procesual penal examinează, în lumina doctrinei procesual penale contemporane, instituţiile fundamentale ale dreptului procesual penal român, potrivit dispoziţiilor Codului de procedură penală în vigoare. Partea specială a dreptului procesual penal este considerată de reprezentanţii marcanţi ai doctrinei de specialitate ca fiind "procedura penală propriu-zisă".

La elaborarea prezentei lucrări a fost folosit materialul legislativ, jurisprudenţial şi documentar existent la data de 1 martie 2012, fiind avute în vedere inclusiv modificările aduse Codului de procedură prin Legea nr. 202/2010 şi prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 121/2011, precum şi ultimele soluţii consacrate prin deciziile de admitere a unor recursuri în interesul legii pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Utilitatea acestei lucrări constă şi în faptul că prin analiza dezvoltată se propun remedii juridice eficiente pentru depăşirea impedimentelor procesuale generate de adoptarea Legii nr. 202/2010.

Cursul de drept procesual penal - partea specială este destinat studenţilor facultăţii de drept în vederea pregătirii examenelor de semestru şi de licenţă, candidaţilor la admiterea în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii şi al Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor.

Autorul cursului are o vechime în învăţământul superior juridic de peste 15 ani, fiind conferenţiar universitar în cadrul Universităţii "Nicolae Titulescu" din Bucureşti. De asemenea, autorul are o importantă activitate avocaţială, fiind membru al Baroului Bucureşti din anul 1996.

Cartea "Drept procesual penal. Partea speciala" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept procesual penal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Bogdan Micu si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Drept procesual penal. Partea speciala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Drept procesual penal. Partea speciala" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-973-127-789-9
Pagini: 250
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Drept procesual penal. Partea speciala : 2012

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Drept procesual penal. Partea speciala : 2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Bogdan Micu

Pe langa "Drept procesual penal. Partea speciala : 2012", autorul Bogdan Micu a publicat si Competenta teritoriala in materie penala.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter