Drept penal. Partea Speciala : Cu referiri la Noul Cod Penal

Drept penal. Partea Speciala : Cu referiri la Noul Cod Penal

Editura Albastra
59,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Drept penal. Partea Speciala : Cu referiri la Noul Cod Penal

Fără a avea, nici pe departe, pretentia de a înlocui tratatele propriu-zise în materia dreptului penal - partea specială, această carte vine în primul rând în ajutorul studentilor, pe lângă analiza diferitelor probleme specifice, prin notele bibliografice bogate, prin prezentarea de cazuri din practica judiciara si, ca un element de noutate, referiri la Noul Cod Penal.

Cartea "Drept penal. Partea Speciala" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept penal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 04.01.2018. A fost scrisa de Ioana Vasiu si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Drept penal. Partea Speciala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Drept penal. Partea Speciala" este de 59 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-650-281-1
Pagini: 425
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Drept penal. Partea Speciala : Cu referiri la Noul Cod Penal

Produse similare si recomandari

Drept penal roman. Partea generala - Culegere de probleme din practica judiciara pentru uzul student
Constantin Mitrache, Costica Bulai, Cristian Mitrache, Lavinia LEFTERACHE
50.00 RON
Studii de drept penal
Viorel Pasca
34.00 RON
Drept penal. Partea speciala. Teorie si practica judiciara
Vasile Dobrinoiu, Norel Neagu
119.00 RON
Tratat de drept penal. Partea speciala
Diaconescu Gheorghe, Duvac Constantin
169.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Drept penal. Partea Speciala : Cu referiri la Noul Cod Penal. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioana Vasiu

Ioana Vasiu a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Afaceri electronice, aspecte legale, tehnice si manageriale, Criminalitatea in cyberspatiu, Criminalitatea informatica, Istoria vechiului drept romanesc : Note de curs, Istoria vechiului drept romanesc, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter