Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3

Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3

Editura C. H. Beck
84,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3

Ediţia a III-a a lucrării păstrează stilul clar, concis, dar exhaustiv al ediţiilor anterioare şi aduce multiple explicaţii suplimentare unor instituţii deja existente, acoperind astfel întreaga tematică solicitată la examenele de licenţă, admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, în magistratură sau avocatură, promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor, la examenul de capacitate al magistraţilor stagiari, respectiv definitivat al avocaţilor stagiari.

O carte indispensabilă pentru studenţi, dar şi pentru practicieni, a treia ediţie oferă cele mai recente soluţii jurisprudenţiale, dar şi comentarii suplimentare ale unor soluţii ale practicii judiciare. Totodată, lucrarea prezintă avantajul unei actualizări prin raportare la cea mai recentă legislaţie în vigoare, incluzând şi modificările aduse prin Legea nr. 202/2010 („Mica reformă”) precum şi deciziile Curţii Constituţionale cu privire la aceasta.

Intrarea în vigoare a Noului Cod Civil la 1 octombrie 2011 a impus adaptarea comentariilor la noile realităţi juridice, având în vedere efectele pe care unele instituţii de drept penal le produc în materie civilă (de pildă, cauzele care înlătură caracterul penal al faptei), sau legătură intrinsecă dintre unele infracţiuni şi noul regim al bunurilor.

Lucrarea este deosebit de utilă prin prisma structurii sale celor care se pregătesc pentru examenele mai sus amintite, sistematizând într-o manieră simplă şi practică opiniile şi soluţiile concordante în materie penală. Toate acestea sunt însoţite şi exemplificate prin jurisprudenţa relevantă în materie, la rândul ei riguros selecţionată şi inserată în cadrul comentariului.

În plus, autorul, membru a numeroase comisii de elaborare a subiectelor la examenele de admitere în magistratură sau promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor, vă propune peste 150 de grile pentru verificarea cunoştinţelor astfel dobândite.

Cartea "Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept penal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Mihail Udroiu si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3" este de 84.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-115-986-7
Pagini: 584
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3

Produse similare si recomandari

Drept penal roman. Partea generala - Culegere de probleme din practica judiciara pentru uzul student
Constantin Mitrache, Costica Bulai, Cristian Mitrache, Lavinia LEFTERACHE
50.00 RON
Studii de drept penal
Viorel Pasca
34.00 RON
Drept penal. Partea speciala. Teorie si practica judiciara
Vasile Dobrinoiu, Norel Neagu
119.00 RON
Tratat de drept penal. Partea speciala
Diaconescu Gheorghe, Duvac Constantin
169.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihail Udroiu

Mihail Udroiu a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Conventia europeana a drepturilor omului si dreptul procesual penal roman, Dictionar de drept penal si de procedura penala, Protectia europeana a drepturilor omului si procesul penal roman : Tratat, Tehnici speciale de investigare in justitia penala, Drept penal. Partea generala : Conform Noului Cod Penal, Drept penal. Partea generala, Teste grila. Drept penal si procedura penala, Teste grila. Drept penal si procedura penala : Editia a II-a, revazuta si adaugita, Teste grila. Drept penal si procedura penala : Editia a III-a, revazuta si adaugita, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter