Drept civil. Partea generala. Persoanele. In reglementarea noului Cod civil

Drept civil. Partea generala. Persoanele. In reglementarea noului Cod civil

Editura Hamangiu
55,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Drept civil. Partea generala. Persoanele. In reglementarea noului Cod civil

Lucrarea de fata trateaza institutiile clasice, specifice acestei parti din materia dreptului civil, in reglementarea noului Cod civil, prezentata comparativ cu reglementarea anterioara. Metoda comparativa releva faptul ca noul Cod nu schimba radical abordarea institutiilor de drept civil in domeniul supus analizei, in sensul ca nu contine prevederi de o noutate absoluta, care sa surprinda. Ceea ce este nou si diferit reprezinta, de fapt, solutiile propuse de doctrina si jurisprudenta pentru problemele controversate ori solutii imprumutate din coduri civile ale altor tari, verificate in timp.

Modificari importante au intervenit, in special, la institutia actului juridic civil, a prescriptiei extinctive, la ocrotirea persoanei fizice si la reglementarea persoanei juridice. Modificarile intervenite, precum si „constructiile noi”, realizate pe temeliile dreptului civil, au fost analizate si interpretate, semnalandu-se problemele si propunandu-se solutii de rezolvare a lor. Practica judiciara va fi, insa, aceea care va avea ultimul cuvant de spus. - Carmen Tamara Ungureanu

Cartea "Drept civil. Partea generala. Persoanele. In reglementarea noului Cod civil" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept civil si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Carmen Tamara Ungureanu si a fost publicata de editura Hamangiu. Se poate cumpara cartea Drept civil. Partea generala. Persoanele. In reglementarea noului Cod civil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Drept civil. Partea generala. Persoanele. In reglementarea noului Cod civil" este de 55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-522-670-8
Pagini: 472
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Drept civil. Partea generala. Persoanele. In reglementarea noului Cod civil

Produse similare si recomandari

Drept civil. Teoria generala a obligatiilor
Pompil Draghici, Ion Dogaru
47.96 19.90 RON
Tratat de drept civil roman. Volumul I
Constantin Hamangiu, Alexandru Baicoianu, I. Rosetti-Balanescu
129.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Drept civil. Partea generala. Persoanele. In reglementarea noului Cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Carmen Tamara Ungureanu

Deocamdata in afara de "Drept civil. Partea generala. Persoanele. In reglementarea noului Cod civil", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Carmen Tamara Ungureanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter