Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil

Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil

Editura C. H. Beck
52,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil

"Am utilizat la elaborarea acestei lucrari noul Cod civil, doctrina, precum si practica instantelor judecatoresti, pentru a-i putea introduce pe doritori in studiul dreptului civil - partea generala, cu cea mai posibila usurinta. Cu ajutorul opiniilor doctrinare credem ca am reusit, totusi, sa inchegam un material util care, in conditiile actuale de tranzitie legislativa in domeniul dreptului civil, va contribui la initierea doritorilor in problemele actuale fundamentale ale materiei." - Autorii

"Suntem convinsi ca insusirea dreptului civil, dar si deprinderea utilitatii, logicii, transparentei si, de ce nu, a frumusetii gandirii juridice asigura baza corespunzatoare in solutionarea problemelor juridice. Numai prin formarea unei culturi juridice generale care reflecta valori fundamentale ca onestitatea, echitatea sau respectarea riguroasa a drepturilor si obligatiilor pregatim juristi adevarati" - Autorii

Cartea "Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept civil si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Ernest Lupan, Szilard Sztranyiczki, Emod Veress, Rikhard-Arpad Pantilimon, si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil" este de 52.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-18-0008-
Pagini: 408
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: drept civil , noul cod civil

Pret Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil

Produse similare si recomandari

Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil
Ernest Lupan, Szilard Sztranyiczki, Emod Veress, Rikhard-Arpad Pantilimon
52.90 RON
Drept procesual civil
Viorel Mihai Ciobanu, Boroi Gabriel
79.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ernest Lupan

Ernest Lupan a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Tratat de drept civil roman. Partea generala. Volumul I, Tratat de drept civil roman. Volumul II. Persoanele. Editia I, Tratat de dreptul protectiei mediului, Drept civil : Scheme, Teoria generala a obligatiilor civile, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Szilard Sztranyiczki

Deocamdata in afara de "Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Szilard Sztranyiczki.

Emod Veress

Deocamdata in afara de "Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Emod Veress.

Rikhard-Arpad Pantilimon

Deocamdata in afara de "Drept civil. Partea generala conform Noului Cod Civil", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Rikhard-Arpad Pantilimon.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter