Drept bancar

Drept bancar

Editura C. H. Beck
49,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Manuale Beck

Recenzie Drept bancar

Lucrarea este fundamentata pe o diversitate de acte normative cu relevanta in domeniu, acoperind problematica bancara analizata: reglementarile speciale, inclusiv normele edictate de banca centrala a Romaniei, vizand institutiile de credit – statutul juridic, conditiile de acces pe piata bancara, functionarea, cat si obligatiile lor profesionale; in egala masura, noul Cod civil, temeiul juridic general al contractelor bancare, purtand amprenta unificarii dreptului privat, o veritabila provocare pentru aprofundarea studiului si ancorarea sa in realitatea juridica prezenta.

Sub acest aspect, sunt prezentate principalele contracte bancare, stabilind regimul lor juridic si particularizandu-le: contul bancar curent; depozitul de fonduri; creditul, in complexitatea continutului sau; scrisoarea de garantie bancara; cardul; inchirierea casetelor de valori. De asemenea, in contraparte cu piata bancara fara frontiere si cu campul libertatii contractuale, este prezentata autoritatea de reglementare, autorizare si supraveghere in domeniu, conferind integralitate studiului nostru.

Cartea "Drept bancar" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept financiar-fiscal si bancar si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.01.2018. A fost scrisa de Rada Postolache si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Drept bancar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Drept bancar" este de 49.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-18-0043-8
Pagini: 384
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: drept bancar

Pret Drept bancar

Produse similare si recomandari

Dreptul pietei de capital
Gheorghe Cristian
49.90 RON
Drept bancar
Rada Postolache
49.90 RON
Creantele si obligatiile fiscale
Niculeasa Madalin Irinel
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Drept bancar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rada Postolache

Rada Postolache a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Creditul bancar. De la teorie la practica, Drept financiar, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter