Drept administrativ : Selectie de avize, decizii si hotarari relevante ale Curtii Constitutionale

Drept administrativ : Selectie de avize, decizii si hotarari relevante ale Curtii Constitutionale

29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Drept administrativ : Selectie de avize, decizii si hotarari relevante ale Curtii Constitutionale

Culegerea Drept administrativ este adresata, cu precadere, studentilor Facultatii de Drept si se doreste a fi un instrument util pentru derularea in conditii optime a activitatilor specifice de seminar, la disciplina "Drept administrativ".

In mod firesc, dezbaterea unor situatii juridice complexe sau solutionarea de spete presupune si „dotarea” studentului cu instrumente corespunzatoare unui asemenea demers, inclusiv detinerea legislatiei si a jurisprudentei relevante. Cele mai multe dintre deciziile prezentate, pronuntate in cadrul controlului anterior sau posterior, sunt de admitere a sesizarilor ori a exceptiilor de neconstitutionalitate, insa, nu mai putin, au fost avute in vedere si decizii care nu s-au soldat cu un astfel de rezultat (in materia contenciosului administrativ, de exemplu).

Atragem atentia si asupra solutiilor privind conflictele juridice de natura constitutionala (indiferent daca s-a retinut sau nu existenta unei astfel de situatii) care, prin analiza expusa si explicitarea raporturilor de natura constitutionala (si nu numai) dintre diversele autoritati publice, raman de referinta.

Cartea "Drept administrativ" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept administrativ si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Alexandru-Sorin Ciobanu si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Drept administrativ prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Drept administrativ" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-973-127-803-2
Pagini: 260
Nr. Volume: 1
CD/DVD: 1
Limba: ro
Subiecte: drept administrativ

Pret Drept administrativ : Selectie de avize, decizii si hotarari relevante ale Curtii Constitutionale

Produse similare si recomandari

Contenciosul administrativ
Oliviu Puie
100.00 RON
Drept administrativ. Caiet de seminar
Sararu Catalin-Silviu
19.90 RON
Drept administrativ. Editia a IV - a
Trailescu Anton
59.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Drept administrativ : Selectie de avize, decizii si hotarari relevante ale Curtii Constitutionale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandru-Sorin Ciobanu

Alexandru-Sorin Ciobanu a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Drept administrativ - partea a II - a - sinteze teoretice si exercitii practice : Editia a III - a, Drept administrativ - sinteze teoretice si exercitii practice, Drept administrativ. Sinteze teoretice si exercitii practice pentru activitatea de seminar. : Partea I - Editia a III-a,revazuta, actualizata si adaugita, Inalienabilitatea si imprescriptibilitatea domeniului public in dreptul roman si in dreptul francez, Legea contenciosului administrativ : (legea nr. 554/2004) cu modificarile si completarile la zi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter