Dragul meu dusman, prietenul meu periculos

Dragul meu dusman, prietenul meu periculos

Editura Trei
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie practica

Recenzie Dragul meu dusman, prietenul meu periculos

Cum să cultivi o relaţie bună cu fratele sau sora ta

Literatura si istoria abundă de povestiri despre fraţi. Cine nu cunoaste povestea lui Cain si Abel? Rareori vorbim despre fraţii si surorile noastre fără emoţie – fie că este iubire sau recunostinţă, fie exasperare, amărăciune, furie sau ură.

Competiţia pentru a fi cel mai bun, lupte pentru putere, loialitate si trădare: pe scurt, o relaţie de-o viaţă. În această carte, Dorothy Rowe prezintă o perspectivă cu totul nouă asupra fraţilor, unificând aspectele aparent contradictorii ale unor relaţii complexe. Astfel, ea ne ajută să recunoastem că diferitele trăiri implicate în relaţiile dintre fraţi sunt un rezultat al instinctului de supravieţuire si a dorinţei fundamentale de validare, ceea ce ne va permite să ne înţelegem mai bine pe noi si pe fraţii nostri.

Utilizând cele mai noi cercetări în domeniul neurostiinţelor, fizicii, statisticii si psihoterapiei, autoarea demonstrează faptul că relaţiile cu fraţii nostri depind de constructele noastre psihice – creăm semnificaţii din experienţele trecute, astfel încât perspectiva noastră asupra lumii influenţează modul în care interacţionăm unii cu alţii. Doar înţelegând aceste lucruri vom învăţa să ne iertăm, sau cel puţin să ne tolerăm fraţii, si să găsim bucurie în viaţa de familie.

Dorothy Rowe este psiholog clinician, specializată în tratarea depresiei si anxietăţii si renumită pentru cărţile scrise pe această temă. Publică regulat articole în cotidiene si reviste si apare frecvent în emisiuni difuzate la radio si televiziune. Este născută în Australia, trăieste la Londra si are o soră mai mare.

Cuprins:

Prefaţă

Mulţumiri

  1. Cea mai mare nevoie a noastră: cea mai mare teamă a noastra
  2. O relaţie cum nu mai e alta
  3. Două moduri de a cunoaşte existenţa
  4. Competiţia pentru a fi bun
  5. Lupte pentru putere
  6. Moartea unui frate
  7. O problemă de memorie
  8. Loialitate şi trădare
  9. O relaţie de-o viaţă
Cartea "Dragul meu dusman, prietenul meu periculos" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Dorothy Rowe si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Dragul meu dusman, prietenul meu periculos prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dragul meu dusman, prietenul meu periculos" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-562-8
Pagini: 440
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dragul meu dusman, prietenul meu periculos

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dragul meu dusman, prietenul meu periculos. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dorothy Rowe

Deocamdata in afara de "Dragul meu dusman, prietenul meu periculos", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dorothy Rowe.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter