Dragostea in vremea holerei. Editie 2012

Dragostea in vremea holerei. Editie 2012

Editura RAO
44,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Seria: Biblioteca Gabriel Garcia Marquez

Recenzie Dragostea in vremea holerei. Editie 2012

Am asteptat jumatate de secol aceasta oportunitate pentru a-ti jura din nou credinta eterna si dragoste nemarginita.

...Traisera destul impreuna ca sa-si dea seama ca dragostea era dragoste oricand si oriunde, dar cu atat mai intensa cu cat se apropia de moarte.

In tinerete, Florentino Ariza si Fermina daza traisera o pasionanta poveste de dragoste. Numai ca viata iti rezerva uneori surprize...

La inceput, cand Florentino afla ca fermina se va casatori cu un doctor bogat, simte ca viata lui s-a sfarsit. Desi isi gaseste echilibrul, bucurandu-se de succes in afaceri si nu numai... (cele 622 de relatii amoroase ar putea confirma acest lucru), dragostea lui pentru Fermina ramane la fel de puternica. Asa ca, dupa 50 de ani, 9 luni si 4 zile de despartire, Florentino isi reinnoieste declaratia de dragoste in fata femeii visurilor lui. I se va oferi, oasre, sansa unui nou inceput?

Dragostea in vremea holerei, una dintre cele mai frumoase si mai tragice povesti de dragoste din literatura universala, a fost ecranizata in 2008, adaptarea pentru cinema a romanului fiind facuta de scenaristul Ron Harwood, castigator al premiului Oscar si al Globului de Aur.

Laureat al premiului Nobel pentru Literatura in 1982, scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez s-a nascut in 1927, in Aracataca, fiind cel mai cunoscut scriitor latino-american al lumii contemporane, devenind pe plan mondial parintele realismului magic.

"La prima comemorare a morţii lui Juvenal Urbino, fa milia a trimis invitaţii la parastasul de la catedrală. Florejj. tino Ariza trimisese cam tot atunci scrisoarea cu numărul o sută treizeci şi..." Continuare...

"Cu prilejul sărbătoririi noului secol, au avut loc o serie de manifestări publice inedite, cea mai remarcabilă dintre toate fiind prima călătorie în balon, rod al iniţiativelor ine puizabile..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Dragostea in vremea holerei. Editie 2012", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura clasica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gabriel Garcia Marquez si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Dragostea in vremea holerei. Editie 2012 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dragostea in vremea holerei. Editie 2012" este de 44.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-609-200-5
Pagini: 475
Format: 12,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dragostea in vremea holerei. Editie 2012

Produse similare si recomandari

Odiseea
Homer
26.00 15.00 RON
Kitty si Virgil
Paul Bailey
14.00 8.00 RON
Lumea eliberata
H.G. Wells
14.00 8.00 RON
Semnul de iarba
Silvia Kerim
14.00 8.00 RON
Eve din propria-i ruina
Ananda Devi
14.00 8.00 RON
Martorii patimilor
Giovanni Papini
15.00 9.00 RON
Batranii soldati
Paul Bailey
14.00 8.00 RON
Un veac de singuratate. Editie 2012
Gabriel Garcia Marquez
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dragostea in vremea holerei. Editie 2012. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gabriel Garcia Marquez

Gabriel Garcia Marquez a publicat inca 23 carti prezente in libraria noastra, A trai pentru a-ti povesti viata, Cronica unei morti anuntate , Despre dragoste si alti demoni, Generalul in labirintul sau, Incredibila si trista poveste a candidei Erendira si a bunicii sale fara suflet, N-am venit sa tin un discurs, Povestea tarfelor mele triste, Stiri despre o rapire : Editie 2011, Toamna patriarhului, Un veac de singuratate. Editie 2012, Aventurile lui Miguel Littin, Clandestin in Chile, Ceas rau, Cronica unei morti anuntate, Douasprezece povestiri calatoare, Dragostea in vremea holerei, Dragostea in vremea holerei : Editie 2011, Ochi de caine albastru, Stiri despre o rapire , The Story of A Shiprwrecked Sail, Un veac de singuratate, Un veac de singuratate, Un veac de singuratate. Editie 2011, Vijelia, dintre care primele 10 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Biblioteca Gabriel Garcia Marquez

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter