Dragostea visata

Dragostea visata

Editura Alcris
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Romantic. Volumul 864

Recenzie Dragostea visata

Dana Anderson lucreaza la Data Bytes si descopera unele nereguli la software-ul care urma sa fie prezentat in weekendul urmator la Miami, de catre seful sau, Griffin McKenna. Incearca sa-l previna, insa el n-o crede. Mai mult, o concediaza, invinuind-o ca incearca sa ia locul unuia dintre colegi. Griffin McKenna descopera abia cu o zi inainte de plecarea la Miami ca Dana Anderson avea dreptate si o angajeaza din nou, in incercarea disperata de a salva firma. Dar descopera si altceva...

Cartea "Dragostea visata" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Joey Light si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Dragostea visata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dragostea visata" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-580-683-5
Pagini: 159
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dragostea visata

Produse similare si recomandari

Uita trecutul
Lucy Hargraves
8.00 RON
Partida de tenis
Mona Tyson
9.00 RON
Chira Chiralina
Panait Istrati
13.00 RON
Taramul fermecat
Roberta Michels
7.00 RON
Insula intunecata
Mavis Heath-Miller
5.00 RON
Condurul de sticla
Caroline Gayet
8.00 RON
Padurea de portocali
Jill Baker
7.00 RON
Reversul medaliei
Sheila Brandon
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dragostea visata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joey Light

Pe langa "Dragostea visata", autorul Joey Light a publicat si Saruta-ma, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter