Dragoste virtuala

Dragoste virtuala

Editura Pandora-M
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Fiction Connection

Recenzie Dragoste virtuala

Povestea dintre Leo Leike şi Emmi Rothner începe de la un e-mail prin care Emmi solicită anularea abonamentului la o revistă. Greseste însă adresa destinatarului si mesajul ei ajunge la Leo, care, politicos, îi răspunde, amuzându-se pe seama tonului ei protocolar. Emmi îi scrie, la rândul său. Sunt suficiente câteva scurte schimburi de mesaje on-line şi cei doi îşi dau seama că sunt atraşi unul de celălalt. În scurt timp, ajung să flirteze, sa-si facă mărturisiri si să-si împărtăsească secretele şi dorinţele cele mai intime. Tensiunea erotică se acumulează şi pare doar o chestiune de timp până ca Leo şi Emmi să se întâlnească faţă în fata. Dar amână întruna momentul: perspectiva de a se cunoaste direct îi entuziasmează si îi nelinisteste totodată. În plus, Emmi are o căsnicie fericită.

Oare ceea ce simte unul pentru altul va rezista unei întâlniri reale?

„Un love story tipic zilelor noastre, cu un sfârşit pe cât de neaşteptat, pe atât de inevitabil." - The Guardian

"Am petrecut seara de ieri şi câteva ore din noapte cu Mia. A fost prima întâlnire reuşită după mai mulţi ani. Şj ştiţi de ce? (Foarte urât din partea mea, ştiu, dar..." Continuare...

"Dar haideţi să trecem la punctul trei: am început di nadins cu Marlene. Am făcut-o pentru c-aş vrea să ne po. vestim mai des despre viaţa noastră adevărată. Nu vreau să mă prefac că..." Continuare...

Cartea "Dragoste virtuala" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Daniel Glattauer si a fost publicata de editura Pandora-M. Se poate cumpara cartea Dragoste virtuala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dragoste virtuala" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1989-08-2
Pagini: 248
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dragoste virtuala

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dragoste virtuala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Daniel Glattauer

Deocamdata in afara de "Dragoste virtuala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Daniel Glattauer.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter