Dragoste umilitoare

Dragoste umilitoare

Editura Alcris
7,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009

Recenzie Dragoste umilitoare

Dupa o legatura amoroasa de un an cu Solomon Maclaine, Robertei ii era clar ca nu va fi niciodata altceva pentru el, decat o amanta. Prima casatorie a lui Mac isi lasase amprenta, dar se parea ca el acorda inca fostei sotii si rasfatatei lui fiice, majoritatea timpului. Daca Roberta voia sa se marite si sa aiba copiii mult doriti, trebuia sa plece... Dar, putea oare sa renunte la dragostea pentru Mac... care nu-i facuse nicio promisiune... si la noptile minunate de dragoste?

Cartea "Dragoste umilitoare" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 01.01.2018. A fost scrisa de Karen Reynolds si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Dragoste umilitoare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dragoste umilitoare" este de 7 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Dragoste umilitoare

Produse similare si recomandari

Zori fermecati
Louise Down
8.00 RON
Singuri pe lume
Briana Pelman
8.00 RON
Speranta naruita
Alice Sharpe
9.00 RON
Durerea dragostei
Alice Brooke
8.00 RON
Fantezii implinite
Deb Stover
9.00 RON
Ma tem sa te iubesc
Alicia Thompson
8.00 RON
Sarutul unui strain
Maria Greene
18.00 RON
Barbatul irezistibil
Margie Brown
7.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dragoste umilitoare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Karen Reynolds

Karen Reynolds a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Fiul gradinarului, Pasiune mistuitoare, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter