Dragoste si prietenie

Dragoste si prietenie

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Iubiri de altadata

Recenzie Dragoste si prietenie

Jane Austen a intrat în istoria literaturii cu operele sale de maturitate, cu personaje şi situaţii bine conturate, naraţiuni în care temele centrale sunt iubirea şi viaţa interioară a femeilor, dar şi convenienţele absurde ale epocii. Volumul de faţă, alcătuit din scrieri de tinereţe, îi dezvăluie cititorului o altă Jane Austen. O autoare care foloseşte ironia muşcătoare şi comicul absurd pentru a demola dintr-o singură lovitură convenţiile literaturii din perioada romantică şi tiparele de comportament din societatea acelor vremuri.

Scrise sub forma unor romane epistolare, „Dragoste şi prietenie“ şi “Castelul Lesley” scot la lumină tipuri umane pentru care iubirea nu reprezintă decât o altă cerinţă a vieţii sociale. Parodii exuberante ale cultului sensibilităţii, ele oferă pasaje savuroase, prin care tânăra autoare îşi anunţă fenomenala voce literară conservată intactă până astăzi.

Cartea "Dragoste si prietenie" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 31.12.2017. A fost scrisa de Jane Austen si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Dragoste si prietenie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dragoste si prietenie" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-724-378-2
Pagini: 128
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: dragoste , jane austen , prietenie

Pret Dragoste si prietenie

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Dragoste si prietenie
Jane Austen
14.90 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dragoste si prietenie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jane Austen

Jane Austen a publicat inca 18 carti prezente in libraria noastra, Familia Watson, Love letters - Scrisori de dragoste, Mandrie si prejudecata - Jane Austen, Ratiune si simtire, Dragoste si prietenie, Dragoste si ratiune, Emma, Emma, Emma, Manastirea Northangere, Mandrie si prejudecata, Mansfield Park, Mansfield Park, Northanger Abbey, Northanger abbey, Persuasiune, Persuasiune, Prinde and Prejudice, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter