Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan

Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan

54,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 488; ISBN : 973-128-246-6
Colectia: tara duncan

Recenzie Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan

Intr-un laborator din imperiul Omois, pe planeta AltaLume, are loc o confruntare intre doua fiinte. De sfarsitul luptei dintre ele vor depinde viitorul Pamantului si soarta unor adolescenti cu puteri ciudate. Dar singurul martor al acestei intrevederi este un trup fara viata. Cine il va face pe acesta sa vorbeasca?

Cu siguranta, nu Tara Duncan. Tanara sortitoare, printesa mostenitoare din Omois, are destule de facut pe Pamant. Magia sa, devenita prea puternica pentru ea, s-ar datora unei manipulari genetice care ar pune-o in pericol de moarte. Mai mult, dusmani monstruosi ameninta planeta si o silesc pe Tara sa vina in ajutorul unui Pamantean cu puteri neobisnuite.
Ingrijorata dar hotarata, mostenitoarea imperiala se indreapta spre Anglia si spre situl megalitic de la Stonehenge. Ajutata de strabunicul ei, cainele Manitou, de semielful Robin, de Fafnir, de Moineau Bestia, de Fabrice si de Cal, istetul Hot, va reusi oare Tara sa apere Pamantul si sa elucideze taina nasterii ei?

Cartea "Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sophie Audouin-Mamikonian si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan" este de 54.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Legamantul incalcat
Michelle Paver
24.99 RON
Aici in taramul dragonilor
James Owen
49.90 RON
Mai las-o moale cu fantomele
Megan Crewe
39.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sophie Audouin-Mamikonian

Sophie Audouin-Mamikonian a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Cartea interzisa vol. II Tara Duncan, Continentul interzis Tara Duncan, In capcana lui Magister : Volumul VI Tara Duncan, Magicienii sortitori vol. I Tara Duncan, Sceptrul blestemat vol. III Tara Duncan, Tara Duncan : Colectia completa, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter