Dragon si diamant (vol.3 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Dragon si diamant (vol.3 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 3 din seria Oamenii vazduhului inalt

Recenzie Dragon si diamant (vol.3 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Dragonii veghează cheia pentru salvarea lumii. Dar secretul refugiului lor a fost descoperit. Acum se adună armate în vechea Chină pentru bătălia finală. Creaturi născute din lavă apar din adâncurile munţilor.

Uriaşii urcă pe versantul sudic spre vârf. Războinicii cerului se apropie dinspre nord, în uriaşe corabii zburătoare. În mijlocul acestor pregătiri de război, Niccolo îşi pierde încrederea în iubirea pe care o poartă copilului Lunii.

Dragonii ar putea-o vindeca pe fata aflată pe moarte - dar asta ar transforma-o într-un adversar mortal. Între timp, Nugua ajunge la mormântul fiinţei care a creat, cu multe milenii în urmă, lumea şi care va deveni acum cea mai puternică armă a inamicului.

Cartea "Dragon si diamant (vol.3 seria Oamenii Vazduhului Inalt)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Dragon si diamant (vol.3 seria Oamenii Vazduhului Inalt) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dragon si diamant (vol.3 seria Oamenii Vazduhului Inalt)" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786069318232
Pagini: 416
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dragon si diamant (vol.3 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dragon si diamant (vol.3 seria Oamenii Vazduhului Inalt). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oamenii vazduhului inalt

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter