Drept penal. Partea generala : Conform noului Cod penal

Drept penal. Partea generala : Conform noului Cod penal

42,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Drept penal. Partea generala : Conform noului Cod penal

Cursul de Drept penal, partea generala este destinat in principal studentilor de la cursurile de zi, precum si celor care urmeaza invatamantul universitar deschis la distanta, fiind in acelasi timp un instrument util pentru practicieni.

In elaborarea cursului am tinut seama atat de lucrarile juridice fundamentale in materia dreptului penal, dar si de impactul produs in practica judiciara de unele solutii adoptate de Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Curtea Constitutionala, precum si Inalta Curte de Casatie si Justitie in recursurile in interesul legii, subliniind necesitatea interpretarii prevederilor legale vizate in spiritul acestor hotarari.

Cartea "Drept penal. Partea generala" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept penal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.01.2018. A fost scrisa de William Gabriel Branza si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Drept penal. Partea generala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Drept penal. Partea generala" este de 42 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-127-848-3
Pagini: 380
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: drept penal , noul cod penal

Pret Drept penal. Partea generala : Conform noului Cod penal

Produse similare si recomandari

Traficul de persoane - cu trimiteri la NCP
George-Cristinel Zaharia
44.90 RON
Drept penal roman. Partea generala
Cristian Mitrache, Constantin Mitrache
60.00 RON
Tratat de drept penal. Partea speciala
Diaconescu Gheorghe, Duvac Constantin
169.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Drept penal. Partea generala : Conform noului Cod penal. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

William Gabriel Branza

Deocamdata in afara de "Drept penal. Partea generala : Conform noului Cod penal", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului William Gabriel Branza.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter