Doua vieti

Doua vieti

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Doua vieti

În Două vieti, Danielle Steele îi poartă pe cititori într-o lume pe care puţini au şansa de a o vedea vreodată – o lume a faimei şi a bogăţiei, a celebrităţii şi a geniului – îndrăznind să arate adevăratele vieţi, vise şi lupte ce se ascund în spatele strălucirii hollywoodiene.

Tanya Harris, o scriitoare liber-profesionistă, primeste pe neasteptate şansa de a-si îndeplini visul de-o viată: acela de a scrie scenariul pentru un important film la Hollywood, un vis pe care l-a abandonat pentru a-şi dedica întreaga existentă familiei.

Din clipa în care păşeşte în legendarul Beverly Hills Hotel, Tanya este aruncată într-o lume nouă, copleşitoare, în care simte că renaşte. Dintr-odată, lucrează cu actori de primă clasă şi alături de o adevărată legendă a Hollywoodului: Douglas Wayne, un celebru producător si totodată un bărbat care obţine întotdeauna ceea ce vrea – şi care acum pare să o dorească pe ea. Zburând acasă între filmări, luptându-se să nu piardă legătura cu familia care pare să aibă din ce în ce mai puţină nevoie de ea, Tanya priveşte neputincioasă cum vechea viaţă începe să se îndepărteze.

Cele două lumi ale Tanyei intră în conflict atunci când succesul unui film conduce spre un altul, şi Tanya începe să se întrebe dacă poate fi soţie, mamă şi scriitoare în acelaşi timp. Şi tocmai când are de făcut cea mai grea alegere din viaţa ei, i se oferă încă o şansă uluitoare – o şansă care îi poate îndrepta destinul într-o direcţie cu totul nouă, cu un final pe care nu l-ar fi putut niciodată scrie singură.

Cartea "Doua vieti" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Danielle Steel si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Doua vieti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Doua vieti" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066007009
Pagini: 384
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: danielle steel , doua vieti

Pret Doua vieti

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Doua vieti
Danielle Steel
19.90 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Rugaciuni ascultate
Danielle Steel
19.90 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Doua vieti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Danielle Steel

Danielle Steel a publicat inca 22 carti prezente in libraria noastra, A doua sansa, Calatoria, Forte irezistibile, Nunta in stil Hollywoodian, Provocarea destinului, Substituirea, Caruselul intalnirilor, Conacul, Cu fiecare zi, Cu fiecare zi. Editie 2011, Ingerul pazitor, Legaturi de familie, Luminile Sudului, Miracolul, Miracolul vietii. DVD, Misterele dragostei, Mostenirea, O femeie implinita, Petrecerea, Rugaciuni ascultate, Sarutul, Strada Charles 44 Adresa iubirii, dintre care primele 6 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter