A doua carte cu apolodor

A doua carte cu apolodor

Editura Humanitas
27,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie A doua carte cu apolodor

ISBN: 973-8289-27-0

A doua carte cu Apolodor, ilustrata chiar de autor, in care, alaturi de tenorul pinguin, apar si prietenii sai, cangurul Ilie si leul Amedeu, a fost publicata in 1964 si retiparita in 1972. Succesul urias al Cartii cu Apolodor face ca ea sa fie tradusa, sa fie pusa in scena, ca teatru de papusi, sau, intrucat personajul principal e tenor, sa fie transpusa de compozitorul Stefan Niculescu intr-un insolit spectacol de opera montat la Cluj.Jucausul Apolodor il face pe cititor sa redescopere bucuria lecturii, plina de surprize, de ispite literare si de umor, dar ofera, in plus, ca toate cartile lui Gellu Naum, si o lectie de libertate.

Cartea "A doua carte cu apolodor" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gellu Naum si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea A doua carte cu apolodor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "A doua carte cu apolodor" este de 27 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret A doua carte cu apolodor

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea A doua carte cu apolodor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gellu Naum

Gellu Naum a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Cartea cu Apolodor (audiobook), Despre identic si felurit. Antologie, Exactitatea umbrei, Opere I. Poezii : Editie cartonata, Opere II. Proza. Editie cartonata, Vasco da Gama si alte poheme/Vasco da Gama and other pohems, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter