Dolul. Interferente

Dolul. Interferente

Editura C. H. Beck
32,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Dolul. Interferente

Analiza prezinta pe scurt taramul pe care se manifesta entitatile puse in discutie: coordonatele actului juridic civil, prezentand rolul vointei la formarea acestuia, problema vointei viciate.

Caracterul inedit al lucrarii rezida in aceea ca autorul analizeaza dolul la confluenta sa cu ceea ce inseamna "conditiile neconforme", cu frauda la lege, cu elementul "aleas" definitoriu pentru contractele aleatorii si cu faptele de natura penala.

Prin structura sa, bogatia informatiei, profunzimea analizei si prin caracterul sau integrativ, lucrarea poate fi folositoare studentilor din invatamantul superior juridic si economic, specialistilor si chiar marelui public dornic din ce in ce mai mult sa cunoasca substanta si valentele unor entitati juridice.

Cartea "Dolul. Interferente" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Eduard Dogaru si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Dolul. Interferente prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Dolul. Interferente" este de 32.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iulie 2012
ISBN: 978-606-18-0064-3
Pagini: 280
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Dolul. Interferente

Produse similare si recomandari

Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Procedurile de preventie a insolventei
Arin Octav Stanescu, Simona Maria Milos, Otilia Doina Milu, Stefan Dumitru
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Dolul. Interferente. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Eduard Dogaru

Deocamdata in afara de "Dolul. Interferente", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Eduard Dogaru.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter