Al doilea razboi mondial

Al doilea razboi mondial

35,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Al doilea razboi mondial

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Al doilea razboi mondial", publicata in 3 categorii, Enciclopedii si atlase / Enciclopedii, Istorie / Al doilea razboi mondial, Istorie / Batalii celebre, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Simon Adams si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Al doilea razboi mondial prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Al doilea razboi mondial" este de 35.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Al doilea razboi mondial

Produse similare si recomandari

1000 de dinozauri
134.90 RON
Cartea mea preferata despre MUMII
Philip Steele
29.43 RON
Marile minuni ale lumii
Ash Russell
39.92 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Al doilea razboi mondial. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Simon Adams

Simon Adams a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Atlasul lumii medievale, Cartea mea preferata despre VULCANI, Atlasul explorarilor si al Imperiilor, Atlasul lumii antice, Atlasul lumii moderne, De la Epoca de Piatra la Era Spatiala – enciclopedie istorica ilustrata, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter