Doamna secretar de stat - memorii

Doamna secretar de stat - memorii

Editura RAO
52.90 35.99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973 576 706 6 Aparitie: 2004 Colectie: Biblioteca Rao

Recenzie Doamna secretar de stat - memorii

Editura RAO a incercat in ultima vreme sa prezinte publicului roman cateva carti de o factura speciala: alaturi de memoriile inegalabilului columbian Gabriel Garca Mrquez, A TRAI PENTRU A-TI POVESTI VIATA, carti precum ISTORIE TRAITA a fostei Prime-Doamne Hillary Rodham Clinton sau cartea intitulata simplu MEMORII a lui Farah Pahlavi isi propun sa ofere o viziune proaspata asupra lumii contemporane, din perspectiva celor care nu doar au trait istoria, ci au contribuit la scrierea ei. In aceasta ilustra colectie era firesc sa apara si memoriile celei care a fost prima femeie care a detinut vreodata Inalta functie de Secretar de Stat al SUA.

Povestea lui Madeleine Albright este o poveste despre trairea plenara a visului american: implicata tarziu in politica, ea a reusit sa se impuna intr-o functie care este, de obicei, perceputa ca fiind apanajul barbatilor. Madeleine Albright s-a afirmat intr-o epoca framantata, fiind unul dintre factorii de decizie care au contribuit la confirmarea geopolitica a lumii in care traim astazi. In timpul mandatului sau, ea s-a confruntat cu evenimente spinoase precum: obtinerea pacii in Orientul Mijlociu, interventia armata din Kosovo si multe altele, despre care va invitam sa cititi mai multe intr-o carte scrisa cu multa candoare si, lucru cu adevarat impresionant la un om politic de calibrul Doamnei Secretar de Stat, cu foarte mult umor si caldura.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Doamna secretar de stat - memorii", publicata in 3 categorii, Istorie / Personalitati istorice, Istorie / Memorii, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Madeleine Albright si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Doamna secretar de stat - memorii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Doamna secretar de stat - memorii" este de 35.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Doamna secretar de stat - memorii

Produse similare si recomandari

Caesar Imperator
Max Gallo
34.90 RON
Testamentul lui Ariel Sharon
Michel Gurfinkiel
24.41 9.00 RON
Carol I al Romaniei (1866-1881)
Sorin Liviu Damean
35.00 RON
Convorbiri despre N. Steinhardt
Calin Emilian Cira
29.90 RON
Che Guevara sau mistificarea istoriei
Jacobo Machover
24.00 9.00 RON
Josephine
Carolly Erickson
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Doamna secretar de stat - memorii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Madeleine Albright

Deocamdata in afara de "Doamna secretar de stat - memorii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Madeleine Albright.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter