Doamna apelor

Doamna apelor

Editura Polirom
39,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI

Recenzie Doamna apelor

Doamna apelor readuce la viata una dintre cele mai misterioase figuri feminine ale Angliei medievale, Jacquetta de Luxemburg, mama reginei Elizabeth Woodville. Urmasa a Melusinei, frumoasa zeita a raurilor din mitologia vest‑europeana, Jacquetta ii mosteneste puterile vizionare si vrajitoresti, insa le foloseste doar in momentele cruciale ale vietii.

Casatorita cu ducele de Bedford si inrudita astfel cu familia regala, aceasta ajunge in scurt timp una dintre primele doamne ale Curtii Lancaster. Desi moartea sotului si casatoria din dragoste cu un barbat inferior ca rang si avere ii rapesc acest statut privilegiat, in mijlocul luptelor sangeroase ce dezbina tara, Jacquetta reuseste sa‑si implineasca unul dintre cele mai ambitioase vise: acela de a‑si vedea fiica urcand pe tronul Angliei.

„Putinii, adevaratii creatori de fictiune istorica dau culoare trecutului prin basorelieful personajelor si profunzimea temelor alese. Nici Philippa Gregory nu face altfel in Doamna apelor: o excelenta diorama a unei perioade, sprijinita de o munca de cercetare atenta si de o tehnica stilistica impecabila.” - Library Journal

„Magia efemera ce inconjoara firul istoriei contrasteaza minunat cu impresia puternica a manevrelor politice.” - Booklist

„O carte precum Doamna apelor, in care inteligenta feminina cistiga in fata unor barbati celebri, are darul de a anima evenimentul istoric, fie el inventat sau relatat chiar asa cum s-a intimplat.” - Publishers Weekly

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Doamna apelor", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Philippa Gregory si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Doamna apelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Doamna apelor" este de 39.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2587-1
Pagini: 464
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Doamna apelor

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Doamna apelor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Philippa Gregory

Philippa Gregory a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Mostenirea Boleyn, Regina alba, Regina rosie, Surorile Boleyn.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter