Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor)

Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor)

Editura RAO
36,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 2 din seria Razbunarea zeilor

Recenzie Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor)

Oamenii trădaseră iarăşi. Domnind peste oraşul sfânt Karnak, preoteasa împlinea ritualurile regale, înălţa edificii şi cârmuia un grup de credincioşi pe care faraonul Amasis, deşi îndrăgea cultura greacă, îl respecta. Încă de la întemeierea dinastiei saite, Egiptul de Jos se deschidea spre lumea din afară şi acceptă, pe zi ce trecea, decăderea idealurilor şi a obiceiurilor.

Dându-şi seama de gravitatea împrejurărilor, Divina Adoratoare încercă să apere valorile moştenite de la străbunii întemeietori. Doar respectarea temeinică a ritualului ferea încă ţara de haos şi, în această privinţă, o cât de mică neatenţie ar fi avut urmări cumplite. Neputând să îndure nici rătăcirile, nici nevolnicia oamenilor, zeii nu vor întârzia să se răzbune.

Cartea "Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor)" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Christian Jacq si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor)" este de 36.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786069318249
Pagini: 416
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor)

Produse similare si recomandari

Indiferentii
Alberto Moravia
24.90 RON
Regina Victoria
Lytton Strachey
29.98 RON
Ultima legiune
Valerio Massimo Manfredi
24.90 RON
Culorile sangelui
Mihail Diaconescu
36.69 RON
Castelul palarierului
A.J. Cronin
34.00 RON
Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Taina inchizitorului Eymerich
Valerio Evangelisti
19.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Christian Jacq

Pe langa "Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor)", autorul Christian Jacq a publicat si Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor).

Razbunarea zeilor

Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter