Disparitia

Disparitia

Editura Art
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Biblioteca Ideala

Recenzie Disparitia

“Dispariţia”, tradusă în peste zece limbi, de fiecare dată respectând convenţia literei lipsă, este o carte-hibrid, ca mai toate specimenele literare ieşite din laboratorul Perec, artist care, pe lângă scris, a testat şi cinematografia experimentală. Parodie cu accente noir, întorsături de situaţie şi echilibristică de stil, toate acestea sunt dublate de straturi subtile în care este pusă voalat în discuţie însăşi formula textului şi constrângerile lipogramatice. Tradus în limba română de Şerban Foarţă, jucător „de categoerie grea” când vine vorba de experimente imposibile la prima vedere, romanul “Dispariţia” este, de la primul la ultimul rând, nu doar o provocare marca Perec, ci şi o demonstraţie ca la carte despre îmblânzirea limbii române.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Disparitia", publicata in 2 categorii, Beletristica / Bestseller, Beletristica / Literatura franceza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Georges Perec si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Disparitia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Disparitia" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-124-552-2
Pagini: 336
Format: 120 x 180 mm
Limba: ro

Pret Disparitia

Produse similare si recomandari

Broderii
Marjane Satrapi
33.01 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
DRAGOSTEA NU-I DE MINE
Federica Bosco
24.90 RON
Ce-as fi eu fara tine?
Guillaume Musso
29.90 24.90 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON
Jurnalul unui pusti. Set 4 volume
Jeff Kinney
109.90 98.91 RON
Pachet promotional
Paradis
Toni Morrison
33.01 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Disparitia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Georges Perec

Deocamdata in afara de "Disparitia", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Georges Perec.

Biblioteca Ideala

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter