Disney printese - Nunta regala a lui Rapunzel

Disney printese - Nunta regala a lui Rapunzel

Editura Egmont
23,00 Lei

Info

Seria: Disney printese

Recenzie Disney printese - Nunta regala a lui Rapunzel

Printesele Disney ti-au pregatit o noua serie incantatoare. Vei avea ocazia sa participi la cele mai frumoase nunti regale, sa traiesti emotia pregatirilor si sa treci printr-o multime de peripetii alaturi de eroinele tale preferate.

Cartea "Disney printese - Nunta regala a lui Rapunzel" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 19.03.2014. Se poate cumpara cartea Disney printese - Nunta regala a lui Rapunzel prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Disney printese - Nunta regala a lui Rapunzel" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-519-821-0
Pagini: 24
Format: 21 x 29,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Disney printese - Nunta regala a lui Rapunzel

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Casa si familia
Suceveanu Arcadie
12.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Disney printese - Nunta regala a lui Rapunzel. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Disney printese

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter