Disfunctia erectila : Ghid clinic de abordare multidisciplinara

Disfunctia erectila : Ghid clinic de abordare multidisciplinara

Editura Medicala
41,42 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei: 2009 Nr. pagini: 285 Nr. figuri: 45

Recenzie Disfunctia erectila : Ghid clinic de abordare multidisciplinara

Acest ghid clinic este o lucrare unitara prin tema abordata - disfunctia erectila - care este numai o parte din complexa problematica a disfunctiilor sexuale masculine. Lucrarea nu poate si nu si-a propus sa epuizeze subiectul, este doar un ”ABC“. Fiecare capitol a fost scris de profesionisti valorosi, ceea ce fundamenteaza principiul echipei interdisciplinare. Asadar, cea mai mare valoare a acestei carti este spiritul de echipa multidisciplinara in care se abordeaza problema, in scopul rezolvarii cazurilor si reducerii necazurilor pacientilor. Deci, lucrarea este folositoare tuturor celor interesati personal sau profesional, pentru a contribui la informarea de care avem nevoie cu totii.

Cuprins: Anatomia si fiziologia erectiei. Epidemiologia D.E. Ultrasonografia Doppler in diagnosticul D.E. Tratamentul medical. Diagnostic si siguranta cardiovasculara in D.E. Bolile metabolice si D.E. Hipogonadism – D.E. Psihosexualitatea. D.E. in psihiatrie. Interrelatia LUTS/HBP – D.E. D.E. indusa medicamentos.

Adresabilitate: Medici specialisti urologi, endocrinologi, psihologi, farmacisti, psihoterapeuti, medici internisti si cardiologi, psihiatri, publicul larg.

Cartea "Disfunctia erectila" a fost publicata in categoria Medicina / Endocrinologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nicolae Calomfirescu si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Disfunctia erectila prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Disfunctia erectila" este de 41.42 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Disfunctia erectila : Ghid clinic de abordare multidisciplinara

Produse similare si recomandari

Endocrine physiology
Patricia Molina
117.62 RON
Hormone Replacement Therapy
Morris, Sherif, Notelovitz
196.20 RON
Ginecologie endocrinologica
Vartej Petrache, Ioana Vartej
49.90 RON
Brook's Clinical Pediatric Endocrinology
Charles G. D. Brook, Peter Clayton
833.85 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Disfunctia erectila : Ghid clinic de abordare multidisciplinara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Calomfirescu

Pe langa "Disfunctia erectila : Ghid clinic de abordare multidisciplinara", autorul Nicolae Calomfirescu a publicat si Incontinenta urinara. Ghid de diagnostic si tratament.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter