Diplomatia

Diplomatia

Editura All
49,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 784; ISBN : 978-973-571-761-2

Recenzie Diplomatia

Henry Kissinger a indeplinit functia de consilier pentru securitate nationala si secretar de stat (sub administratia Nixon). In anul 1973 a primit premiul Nobel pentru pace. A fost profesor la Universitatea Harvard.

Este autorul unor lucrari de politologie si istorie a diplomatiei, precum si al unor Memorii de mare interes pentru studiul politicii mondiale din a doua jumatate a secolului XX.

Osciland intre o prezentare generala si una detaliata a negocierilor pe care le-a avut cu liderii din intreaga lume, Henry Kissinger descrie modul in care arta diplomatiei a creat lumea in care traim si masura in care politica externa a Americii a fost total diferita de cea a altor natini. Diplomatia, o carte stralucita, controversata si foarte incisiva, reprezinta incununarea unei cariere diplomatice. Este o lectura obligatorie pentru toti cei interesati de fortele care au modelat lumea de astazi si o vor prefigura pe cea de maine.

"Diplomatia, opus magnum al lui Kissinger distilieaza intelepciunea experientei sale politice, academice si practice." - Martin Evans, The Times

"Trebuie sa acordam atentie punctelor de vedere ale lui Kissinger Istoria lui este fascinanta datorita concluziilor lui. Intrebarile pe care le impun concluziile lui sunt tot atat de provocatoare ca insesi concluziile."

Cartea "Diplomatia" a fost publicata in categoria Istorie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Kissinger Henry si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Diplomatia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Diplomatia" este de 49.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Diplomatia

Produse similare si recomandari

Istoria corpului
Alain Corbin, Jean-Jeacques Courtine, Georges Vigarello
119.00 RON
America : Descoperire, Colonizare
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
America : Independenta, Secesiune
Corneliu Nicolescu
25.00 RON
USLA in stare de hipnoza
Marian Romanescu
35.00 RON
Istoria anarhismului
Jean Preposiet
34.90 RON
Dacia in autorii clasici
G. Popa-Lisseanu
15.26 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Diplomatia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kissinger Henry

Pe langa "Diplomatia", autorul Kissinger Henry a publicat si Diplomatia.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter