Din pricina marului

Din pricina marului

Editura Univers
22,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Globus

Recenzie Din pricina marului

Într-o celulă de închisoare, patru bărbaţi vorbesc despre viaţă, destin, întâmplările vieţii lor sau despre fărădelegile care i-au adus acolo.  Istoriile lor sunt amestecate cu aceea a naratorului, care rememorează punerea la cale şi înfăptuirea unui jaf armat. Din pricina mărului aduce în scenă  o poveste de dragoste tulburată de suferinţă, aventurile unui spărgător de seifuri, o hartă secretă a vechilor tuneluri de sub străzile oraşului Istanbul, o incursiune în istorie şi un final surprinzător.

"O noapte la Paris Seara, în clubul foarte la modă în care fuseserăm invitaţi, sub luminile roşii estompate şi având în faţă un fundal de imagini care se schimbau mereu,..." Continuare...

"A doua zi după ce am luat masa în tăcere, bogătaşul s-a hotărât să-şi reia povestirea. Spre deosebire de seara care trecuse, nu mai părea vesel. Avea umerii căzuţi şi părul ciufulit...." Continuare...

Cartea "Din pricina marului" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Cem Selcen si a fost publicata de editura Univers. Se poate cumpara cartea Din pricina marului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Din pricina marului" este de 22.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-99931-865-4-0
Pagini: 320
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Din pricina marului

Produse similare si recomandari

Suspans
Sidney Sheldon
26.00 RON
Femeia in alb
Wilkie Collins
30.00 RON
Piatra viselor
Jayne Ann Krentz
32.90 RON
Taramul noptii
William Hope Hodgson
24.96 RON
Chemarea dragostei
Carole Dean
9.00 RON
Ratiune adevar si istorie
Hilary Putnam
25.07 RON
Toate pisicile sunt negre
Carlos Fuentes
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Din pricina marului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cem Selcen

Deocamdata in afara de "Din pricina marului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cem Selcen.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter