Din mansarda lui Cioran

Din mansarda lui Cioran

Editura EuroPress
21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Galeria artistilor

Recenzie Din mansarda lui Cioran

Cartea aceasta despre Emil Cioran se vrea un amplu portret al ganditorului, asa cum reiese el, proiectat pe fundalul ideatic al operei sale, din marturisirile proprii, din jurnale, din caietele de insemnari zilnice, din interviuri si din corespondenta cu familia sau cu prietenii apropiati.

Se configureaza astfel profilul unui om si al unui tulburator scriitor angoasat, angajat in drama tarii sale si a umanitatii bulversate de conflagratiile secolului trecut, care au detrunat destinele nu doar ale multor indivizi ci ale unor intregi popoare.

Cartea "Din mansarda lui Cioran" a fost publicata in categoria Arta / Istoria artei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Constantin Cublesan si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Din mansarda lui Cioran prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Din mansarda lui Cioran" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-88128-9-5
Pagini: 214
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Din mansarda lui Cioran

Produse similare si recomandari

Suprarealistii. Arta in detalii
Laura Thomson
39.89 RON
Istoria corpului, vol. I
Alain Corbin, Jean-Jeacques Courtine, Georges Vigarello
59.50 RON
Stiinta secreta
David Hockney
149.99 RON
Dansul in secolul XX
Isabelle Ginot, Marcelle Michel
59.90 RON
Isme - sa intelegem arta
Stephen Little
42.99 RON
Manifestele futurismului
Tommaso Marinetti
28.95 RON
Transgresiuni
Anthony Julius
79.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Din mansarda lui Cioran. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Constantin Cublesan

Constantin Cublesan a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Din mansarda lui Cioran, Eminescu in oglinzile criticii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter