Din lumea celor care nu cuvanta

Din lumea celor care nu cuvanta

3,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009 Numar de pagini : 128

Recenzie Din lumea celor care nu cuvanta

Ceea ce a facut celebritatea de scriitor a lui Emil Gârleanu au fost schitele si povestirile cuprinse în volumul „Din lumea celor care nu cuvânta“. în literatura noastra acest volum ocupa un loc unic. Sunt nu numai povestiri propriu-zise, înfatisând întâmplari dramatice ori pline de haz din viata gâzelor, pasarilor sau animalelor, ci si poeme cuprinzând anumite simboluri referitoare la viata omului. Lirismul in si cadrul bogat al naturii, precum si contrastul dintre armonia din natura si tragediile de o clipa ale micilor vietuitoare ridica si mai mult valoarea acestor povestiri.

Cartea "Din lumea celor care nu cuvanta" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Povestile Copilariei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Emil Garleanu si a fost publicata de editura Steaua Nordului. Se poate cumpara cartea Din lumea celor care nu cuvanta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Din lumea celor care nu cuvanta" este de 3.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Din lumea celor care nu cuvanta

Produse similare si recomandari

BASME
Petre Ispirescu
64.90 RON
Povestea vorbei
Anton Pann
5.50 RON
Ratusca cea urata
Hans Christian Andersen
7.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Din lumea celor care nu cuvanta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Emil Garleanu

Emil Garleanu a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Din lumea celor care nu cuvanta, Din lumea celor care nu cuvanta, Din lumea celor care nu cuvanta.Schite si nuvele, editia a III - a, Din lumea celor cari nu cuvanta si alte povestiri, Cele mai frumoase povesti de Emil Garleanu (audiobook), Din lumea celor care nu cuvanta , Din lumea celor care nu cuvanta, DIN LUMEA CELOR CARE NU CUVANTA, Din lumea celor care nu cuvanta, Din lumea celor care nu cuvanta. Cea dintai durere, Din lumea celor care nu cuvanta. Povestiri : Cartea de acasa vol. 14, Din lumea celor care nu cuvântă, Povestiri de Emil Garleanu. Invat sa citesc!, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter