Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza)

Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza)

Editura Estfalia
14,99 Lei

Info

Recenzie Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza)

"Pot spune ca pentru mine scrisul este intr-adevar o solutie terapeutica. Randurile din aceasta carte sunt martorul traseului pe care sufletul meu l-a strabatut iubind. De multe ori iubim fara sa fim iubiti sau ne indragostim de persoane nepotrivite. Iubirile imposibile sunt, probabil, cele mai devastatoare, dar si cele mai frumoase. Am scris despre ceea ce am simtit, ce am crezut, ce m-a apasat, ca si cand i-am povestit unui bun prieten.

Din lacrima unui vis inseamna iubire, rabdare si asteptare. Am simtit ca acele cuvinte vroiau sa fie libere si ca sufletul meu nu se putea elibera decat impartasindu-si astfel trairile".

"Poezia este deschiderea si inchiderea unei usi, lasandu-i pe cei care privesc prin deschizatura sa ghiceasca ce s-a vazut in frantura aceea de clipa." - Carl Sandburg

"Daca m-ati intreba ce mi-as dori cel mai mult sa fiu, v-as raspunde ca mi-as dori sa fiu exact ceea ce sunt... femeie. Si atunci, poate veti intreba de ce? Simplu... toate comorile ascunse si nevazute ale acestui Univers nu le gasesti decat intr-un suflet de femeie..." - Oana Ciulei

"Din lacrima unui vis". Poezii din suflet pentru suflet. "From tear of a dream". Poems from the heart for the soul.

Cartea "Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza)" a fost publicata in categoria Carti cadou / Carti cadou si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 20.10.2015. A fost scrisa de Simona Ionita si a fost publicata de editura Estfalia. Se poate cumpara cartea Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza)" este de 14.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-8284-07-1
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza)

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Scuze
19.90 RON
Doar iubire!
19.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Simona Ionita

Pe langa "Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza)", autorul Simona Ionita a publicat si Jurnal... la feminin, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter